Hilltop bosted net

Kollegiet på opholdssted og botræning for unge med … – Hilltop

Kollegiet på opholdssted og botræning for unge med autisme/ASF

Hilltop er et bosted for unge, hvor vi tilbyder ophold og botræning med sigte på en selvstændig … Man har eget værelse med bad og toilet, Internet og TV.

Hilltop er et bosted for unge, hvor vi tilbyder ophold og botræning med sigte på en selvstændig fremtid i egen bolig.

Kontakt opholdssted og bosted for unge med autisme og ASF

Alle på Hilltop kan modtage sikker mails. Hilltop generelt, henvendelser vedr. nye elever, akutte henvendelser. Forstander Jeppe Østergaard Hansen

Har du spørgsmål til vores opholdssted for unge, GUA behandling til autisme eller andet? Så kontakt os på tlf: 96 96 10 60.

STU forløb på bosted og opholdssted for unge med autisme

Man kan sige, at hvor de fleste uddannelser har mange obligatoriske fag og nogle få valgfag, så har man på Hilltops ungdomsuddannelse for unge med særlige behov …

STU forløb eller særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse er et tilbud til unge med særlige behov. Vi uddanner unge i Skive og Midtjylland.

Friluftsliv og blokdagsfag på Hilltop – Bosted for unge med ASF

Hilltop tilbyde udendørs aktiviteter i Friluftsliv, såsom vandreture, orienteringsløb, mad over bål osv. Læs mere om blokdagsfag på Hilltop.

Der kan søges i listen ved at trykke “Ctrl”

kan I indtaste jeres URL på jeres Bosted system (xxxxx.bosted.net), så I hurtigt kan se om jeres Bosted system … https://hilltop.bosted.net:443/hilltop.

Mandag 7. Okt D: Tirsdag 8.

https://socialpsykiatriskcenter-groennehaven.bosted.net:443/. E: Onsdag 9. Okt https://hilltop.bosted.net:443/. F: Torsdag 10. Okt.

Bosted NYT 33: Danmark som socialt laboratorium

13. okt. 2010 — I denne udgave af Bosted NYT kan du blandt andet læse følgende historier: … Hilltop startede med 12 elever og 15 ansatte for tre år siden, …

..

BOSTED FOR UNGE KØBENHAVN | København K – Tuugo.dk

socialpsyk-htk.bosted.net. … https://handicapbasis.bosted.net/handicapbasis/ … https://hilltop.bosted.net/hilltop/security/success.login.

Bosted NYT 39 by Team Online A/S – Issuu

1. mar. 2012 — Bosted NYT er et magasin som udgives af Team Online A/S. Magasinet har som formål at holde … Hilltop i Skive: … kursus@bosted.net.

Bosted NYT er et magasin som udgives af Team Online A/S. Magasinet har som formål at holde ledelse og medarbejdere på de sociale tilbud løbende ori…

Keywords: hilltop bosted net