Per mikael jensen tv2

Per Mikael Jensen – Wikipedia, den frie encyklopædi

Da Jensen begyndte hos TV 2, var han vice president og international chefredaktør for Metro International i bl.a. London og New York, stillinger han fik som …

Person: Per Mikael Jensen – Information

Her finder du de seneste artikler om Per Mikael Jensen på information.dk. … Kvinder fortæller om sexchikane fra chef i endnu en TV 2-afdeling.

Tidligere TV 2-direktør kæmper for at undgå personlig konkurs

16. feb. 2021 — 58-årige Per Mikael Jensen arbejdede som journalist på Jyllands-Posten og Politiken i 1990erne, hvorefter han blev chefredaktør for MetroXpress …

Tidligere direktør for TV 2, MetroXpress og Altinget Per Mikael Jensen kæmper for at holde hovedet oven vande, efter at der er indgivet konkursbegæring mod ham.

Tidligere TV 2-direktør tog fat i to nærgående chefer

Tidligere TV 2-direktør tog fat i to nærgående chefer — MediaWatch

20. jan. 2021 — Ved to lejligheder greb tidligere TV 2-direktør, Per Mikael Jensen, ind over for mandlige chefers ageren over for kvindelige medarbejdere.

Ved to lejligheder greb tidligere TV 2-direktør, Per Mikael Jensen, ind over for mandlige chefers ageren over for kvindelige medarbejdere.

Per Mikael Jensen forlader TV2 – TV 2

1. aug. 2007 — Bestyrelsen har nu besluttet, at Per Mikael Jensen ikke skal fortsætte som administrerende direktør på TV2 indtil udgangen af oktober.

Bestyrelsen har nu besluttet, at Per Mikael Jensen ikke skal fortsætte som administrerende direktør på TV2 indtil udgangen af oktober.

Per Mikael Jensen blev fyret fra Altinget, fordi han ikke kan …

8. aug. 2019 — At starte TV 2 News, købe en del af Momondo, at gøre MetroXpress til sejrherren blandt danske gratisaviser!” Stjernekarriere på Politiken indtil …

Per Mikael Jensen – København, Hovedstaden, Danmark

Flere aktiviteter af Per Mikael · Atomkraftens historie i Danmark. Aske… · Jobnyt! Jeg har haft første arbejdsdag… · TV 2 Kosmopol har været ude og filme…

Driftig mand med tunge medieposter bag sig | avisendanmark.dk

Han var chef for MetroXpress, TV 2 og Altinget. Men succeserne endte i fyring, og i 2021 var Per Mikael Jensen pludselig konkurstruet.

Han var chef for MetroXpress, TV 2 og Altinget. Men succeserne endte i fyring, og i 2021 var Per Mikael Jensen pludselig konkurstruet. 2. april fylder han 60.

Tidligere direktør fik et kulturchok på TV 2: ‘Der blev gået til den’

Tidligere direktør fik et kulturchok på TV 2: ‘Der blev gået til den’ | BT Navne – www.bt.dk

20. jan. 2021 — Tidligere TV 2-direktør Per Mikael Jensen fortæller nu om det kulturchok, han blev mødt med, da han i 2006 begyndte på den MeToo-ramte …

Tidligere TV 2-direktør Per Mikael Jensen fortæller nu om det kulturchok, han blev mødt med, da han i 2006 begyndte på den MeToo-ramte tv-station.

Per Mikael Jensen slås for at undgå personlig konkurs – Finans

Per Mikael Jensen slås for at undgå personlig konkurs

16. feb. 2021 — Først som chefredaktør for MetroXpress Danmark, så som adm. direktør for TV2 og sidenhen som øverste chef for Metro International frem til 2013 …

Den tidligere anfører for MetroXpress, TV2 og Altinget er hårdt ramt inden et fordringshavermøde i skifteretten i marts.

Keywords: per mikael jensen tv2