Politi twitter

Sydjyllands Politi (@SjylPoliti) / Twitter

Sydjyllands Politi. @SjylPoliti. Følg Syd- og Sønderjyllands Politi. Vi kan ikke garantere svar her, men har du spørgsmål, ring 114. Akut hjælp: 112.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi (@SSJ_LFPoliti) / Twitter

Vi kan ikke garantere svar her, men har du spørgsmål, så klik ind på politi.dk eller ring 114. Akut hjælp: 112. Du kan også skrive til os på ssj@politi.dk.

Midt-Vestsj. Politi (@MVSJPoliti) / Twitter

Følg Midt- og Vestsjællands Politi. Vi kan ikke garantere svar her. Har du spørgsmål? Gå ind på politi.dk eller ring 114. Har du akut brug for hjælp?

Vestegnens Politi (@VestegnsPoliti) / Twitter

Ifm branden i Taastrup, har politiet anholdt en 26-årige mand. Han er sigtet for ildspåsættelse og bliver fremstillet i grundlovsforhør kl 15 #politidk twitter.

Østjyllands Politi (@OjylPoliti) / Twitter

Ring altid 112 ved akut brug for hjælp eller 114 med anmeldelser eller tip til politiet. Vi kan desværre ikke garantere svar på henvendelser via Twitter.

Tweets with replies by Københavns Politi … – Twitter

Har du teenagere i husstanden, som også cykler jævnligt, er du meget velkommen til at tage dem med. Tilmeld dig eller jer til mødet ved at sende dit navn …

MV-Jyllands Politi (@MVJPoliti) / Twitter

Køretøjet endte på hovedet på mark. Fører afgået ved døden. Pårørende er underrettet. Politi er på stedet og bilinspektør er på vej.

Retningslinjer for brug af politiets Twitter-profiler

Retningslinjer for brug af politiets Twitter-profiler | | Politi

Politiet ønsker en konstruktiv dialog på Twitter og opfordrer alle til at bevare en god og respektfuld tone over for os og andre borgere.

Politimuseet | | Politi

Politimuseet på Twitter. Twitterlogo for Politimuseet. Politimuseet. politimuseet 21. december. BESØGSREKORD! Det blev et velbesøgt år på Politimuseet i …

Politimuseet ligger på Nørrebro i København og fortæller dansk politis historie tilbage til det 20. århundredes begyndelse.

Keywords: politi twitter, twitter politi